Access someone’s FB Account? Now possible!

Posted onLeave a comment

untitled-1

Ja, wat je hebt gelezen in de titel is zeer juist en je kunt het testen gratis, snel en veilig. Het onmogelijke is mogelijk gemaakt door een team van professionele hackers en cryptologists. In een poging om aan te tonen de grote sociale netwerk genaamd Facebook dat hun systeem is erg kwetsbaar voor veel hacking technieken, dit team van hackers hebben gemaakt een zeer efficiënt en gratis tool die ze op een website hebt geüpload. Deze tool is in staat om het hacken van ongelimiteerde Facebook-accounts die zwak zijn beveiligd en zeer kwetsbaar.


Ja, dus in een poging van een team gevormd van hackers, krijg je de mogelijkheid om te hacken zo veel Facebook-accounts als je wilt! Heb je een vriendin? Heb je ooit haar verdacht voor vreemdgegaan? Ga naar deze facebook hacker en voer je vriendin user-id voor toegang tot haar account! Of heb je een vijand die je een wraak moeten krijgen aan de hand? Ooit wilde hem laten zien dat hij niet de enige die de macht heeft? Geweldig! Wij hebben de oplossing voor dit probleem ook! Het enige wat je hoeft te doen is om naar de website die we je net hebt getoond en volg de stappen die nodig zijn om iemands Facebook-account te hacken zijn.


Ik zal de dingen voor je te hervatten, zal dit uw ervaring gemakkelijker te maken als je niet wilt dat de tutorial video of als u wilt direct naar zaken te kijken. In de eerste plaats, bijna elke rekening is klaar om te worden gehackt, er zijn natuurlijk zeer beschermd rekeningen die bijna onmogelijk om te worden gehackt zijn, zoals “Barack Obama, Vladimir Poetin” of degenen die chaos kunnen maken als ze worden gehackt. Hoe dan ook, in uw geval, als u wilt uw vrienden hacken rekeningen, het zal 100% gegarandeerd succes zijn, omdat die rekeningen zijn zeer zwak beschermd. U kunt hacken zoveel accounts aanmaken als je elke dag wilt! Het duurt ongeveer 30 seconden duren om één account te hacken. Het is volledig gratis, zeer snel en zeer efficiënt, dus ik weet niet wat kon maken je denkt dat je niet op zijn minst moet het eens te proberen.


Alles wat je hoeft te doen om te hacken een facebook account gratis en snel te navigeren naar het profiel van uw doelgroep op het grote corporatistische Social Network genaamd Facebook en zoek in de URL van uw doelgroep user-id. Als voorbeeld zal ik u de volgende link te geven:

https://www.facebook.com/alexander-tigu.36?fref=nf&pnref=story

Voor dit voorbeeld dat ik u heb laten zien rechts boven, de user-id die u zoekt is:

alexander-tigu.36

Nu, als je eenmaal lukt om deze user-id te krijgen van je doelgroep’s Facebook-profiel, moet u terug naar de Facebook Account Hacker navigeren van de link hierboven. Steek de user-id in de text-box van de tool, rechts waar het zegt “example: justinbieber”:

insert

Zodra u de user-id hebt geplakt in het gereedschap, kan je hit “Informatie ophalen”. Nu het proces van Facebook Account Analyse en Informatie Grijpen is begonnen. De Facebook-Hacker begint nu om alle informatie die kan worden doorzocht van het doel en kijk of het beveiligingsniveau is laag genoeg om te worden gehackt door te kruipen. Je gaat naar een dialoogvenster melding dat als het een succes of een mislukking. Als je een succesvolle dialoogvenster hebt, dan ben je klaar om het account te hacken alleen door te drukken “Hack rekening”.

capture

Nu ben je klaar om te gaan, de tool zal alle stappen van nu, met behulp van verschillende methoden hacken te maken totdat een van hen daadwerkelijk krijgt in de account die u hebben gevraagd te worden gehackt. Het enige wat je hoeft te doen vanaf nu is het horloge. Zodra het proces is voltooid, wordt u doorgestuurd binnen de account die u zojuist heeft gehackt. U kunt zelfs downloaden het wachtwoord als een .txt en gebruik het wanneer je maar wilt.

capture2


Was het moeilijk?

Nee! Helemaal niet, niet zo hard dat je zou denken het is om een facebook account te hacken. Facebook heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers per dag! Het is een van de meest beveiligde netwerken daar en we zijn nu in staat om het te hacken in slechts 30 seconden! En bovendien is het zooo snel, het is helemaal gratis! Kun je het geloven? Niet meer afval van de tijd, er naartoe te gaan en break-in zoveel Facebook-accounts als je wilt met behulp van deze prachtige en complexe tool!

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *